Vuka Karadžića bb, Nikšić

Montenegro

+382 40 202 900

Vijesti

Jedan od osnovnih principa kompanije Tosčelik Special Steel jeste posvećivanje pažnje zaposlenima, težnja ka motivaciji na poslu I podsticanje timskog rada.

S toga smo juče organizovali avanturističku teambilding aktivnost za naše zaposlene. Odlučili smo da je rafting na rijeci Tari odlična prilika da odmorimo od svakodnevnih poslovnih obaveza, ali i da podstaknemo duh timskog rada.

Naši članovi tima su uživali u potpunosti u raftingu punom adrenalina, te su ujedno i ojačali svoje međusobne veze.

Željeli bismo da zahvalimo svim članovima tima koji su nam se pridružili. Zadovoljstvo je bilo podijeliti sa svima vama ovako uzbudljiv događaj.

U Tosčeliku brinemo i o našoj radnoj sredini i uslovima u kojima radimo. Najveći dio svog vremena zaposleni provode u radnom prostoru, te je za postizanje produktivnosti najbitnije radno mjesto održavati urednim i imati svijest o tome da je radni prostor ogledalo svih nas.

Stoga smo odlučili da periodično organizujemo timsko čišćenje radnog prostora, odnosno fabričkog kruga, tako da smo danas sproveli prvu tročasovnu akciju čišćenja, gdje smo, kroz timski rad, naš prostor učinili ljepšim i urednijim. Hvala svima koji su učestvovali.

Vođeni značajem integriteta i otvorenošću, te primjenom ustanovljenih vrijednosti, tradicija kompanije je nešto što Menadžment vodi od maja 2012.godine. Jedna od tih tradicija u Tosčeliku je i obilježavanje Dana žena.

Dešavanja u poslovnom svijetu nikada nijesu bila tako izazovna i složena i, kao takva, samo snažnije ukazuju na to od kakve vitalne važnosti je poslovanje na jedan timski i društveno odgovoran način. S obzirom na to da smo zaista u skladu sa idealima i vrijednostima uvijek organizovali naša okupljanja, Menadžment kompanije Tosčelik Nikšić povodom Dana žena je upriličio večeru za sve dame zaposlene u našoj kompaniji. Večeri su se pridružili i predstavnici poslovodstva.