Vuka Karadžića bb, Nikšić

Montenegro

+382 40 202 900

Vijesti

Euromold sajam je bio centar industrije čelika od 24. do 26. oktobra. Tosčelik Special Steel je izlagao na Munich Airport Business Park štand H03. Naš tim Prodaje i Marketinga je dočekao sve zainteresovane koji su željeli da saznaju nešto vise o našim specijalnim čelicima i uslugama. Zainteresovanost za naš brend i kompaniju je bila na visokom nivou.

Euromold je bila odlična prilika da se uspostave profesionalne veze u učvrste postojeće. Željeli bismo ovom prilikom da zahvalimo svim našim posjetiocima koji su nam se pridružili na Sajmu. Bila je cast ugostiti ih sve na štandu kompanije Tosčelik Special Steel.

Tosčelik Special Steel je organizovao iftar večeru povodom mjeseca Ramazana. Ugostili smo naše drage partnere, predstavnike cnogorskih institucija, kao i turskih i ostalih stranih delegacija u Crnoj Gori, dijeleći zadovoljstvo organizacije iftara. 


Kao kompanija koja njeguje tradiciju, Mazaya je bila savršen izbor sa tradicionalnim ambijentom i kuhinjom koja je doprinijela posebnosti našeg okupljanja. Željeli bismo ovim putem da zahvalimo svima koji su nam se pridružili, bila je čast ugostiti vas.

 

Made In Steel sajam je bio centar industrije čelika od 17. do 19.maja. Tosčelik Special Steel je izlagao na Fiera Milano Pavillion 22 štand D17. Naš tim Prodaje i Marketinga je dočekao sve zainteresovane koji su željeli da saznaju nešto vise o našim specijalnim čelicima i uslugama. Zainteresovanost za naš brend i kompaniju je bila na visokom nivou.

Made in Steel je bila odlična prilika da se uspostave profesionalne veze u učvrste postojeće. Željeli bismo ovom prilikom da zahvalimo svim našim posjetiocima koji su nam se pridružili na Sajmu. Bila je cast ugostiti ih sve na štandu kompanije Tosčelik Special Steel.